ABA100001 Totaal A0 (1).jpgTekstvak: Tekenen

 Goede en complete tekeningen kunnen u tijdens de uitvoering van de installatiewerkzaamheden veel tijd en eventuele fouten besparen.

Wij vervaardigen de benodigde ontwerp-, werk- en revisietekeningen.

Hierbij voeren wij tevens de benodigde technische berekeningen uit zoals bijvoorbeeld de kabelberekeningen en lichtberekeningen.

Conform de NEN 1010 en de NEN 3140 is het beschikbaar hebben van correcte installatietekeningen en schema’s van de aanwezige installatie vereist.

Indien deze tekeningen niet beschikbaar zijn of niet meer overeenkomen met de aanwezige installatie kunnen wij deze voor u vervaardigen.

Hiervoor zullen wij de elektrische installatie op locatie opnemen en stellen wij door middel van meting de verdeelinrichtingen en groepen van bijvoorbeeld de contactdozen, lichtpunten en aansluitpunten vast.

Eén en ander wordt vervolgens correct op de tekeningen en schema’s weergegeven.


Tekeningen kunnen worden aangeleverd met uw eigen bedrijfslogo, zodat de tekeningen uniek worden,  afkomstig van uw eigen bedrijf. Wij kunnen u adviseren inzake de opbouw en realisatie van het tekeningenpakket, maar ook tekenen volgens uw eigen huisstijl.

Tekstvak: Correct