Diensten

Sinds 2009 is B.E.A.T. actief op het gebied van ontwerpen en adviseren van installaties in de utiliteit en woningbouw.

B.E.A.T is u graag van dienst bij

Begeleiden

Een belangrijke activiteit van ons bedrijf is het begeleiden van installatieprojecten. Voor installateurs en voor opdrachtgevers kunnen wij toezien op de uitvoering van de installatie- werkzaamheden en de geleverde kwaliteit. Waar nodig kunnen we adviseren en actief helpen met het bijsturen van de verschillende installatieprocessen. Indien dit gewenst is kunnen wij deze werkzaamheden "on site" uitvoeren en daarmee volledige project- begeleiding voor u verzorgen.

dienst afbeelding

Adviseren

Als partner assisteren we veelvuldig bij het opstellen van ontwerpen, adviezen voor onderhoud, renovatie en nieuwbouwplannen voor uw elektrotechnische installaties. Hierbij worden altijd alle technische als economische aspecten, beleidskeuzes afgewogen. Een goed plan ligt ten grondslag aan een optimaal proces tot realisatie van een project. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties kunt u rekenen op een betrouwbaar advies op maat en ondersteuning hierbij.

dienst afbeelding

Tekenen

Goede en complete tekeningen kunnen u tijdens de uitvoering van de installatiewerkzaamheden veel tijd en eventuele fouten besparen. Wij vervaardigen de benodigde ontwerp-, werk- en revisietekeningen. Hierbij voeren wij tevens de benodigde technische berekeningen uit zoals bijvoorbeeld de kabelberekeningen en lichtberekeningen. Conform de NEN 1010 en de NEN 3140 is het beschikbaar hebben van correcte installatietekeningen en schema’s van de aanwezige installatie vereist. Indien deze tekeningen niet beschikbaar zijn of niet meer overeenkomen met de aanwezige installatie kunnen wij deze voor u vervaardigen. Hiervoor zullen wij de elektrische installatie op locatie opnemen en stellen wij door middel van meting de verdeelinrichtingen en groepen van bijvoorbeeld de contactdozen, lichtpunten en aansluitpunten vast. Eén en ander wordt vervolgens correct op de tekeningen en schema’s weergegeven. Tekeningen kunnen worden aangeleverd met uw eigen bedrijfslogo, zodat de tekeningen uniek worden, afkomstig van uw eigen bedrijf. Wij kunnen u adviseren inzake de opbouw en realisatie van het tekeningenpakket, maar ook tekenen volgens uw eigen huisstijl.

dienst afbeelding

Ontwerpen

Het opstellen van een PVE aan de hand van gesprekken met de diverse eisende partijen en het maken van een werkomschrijving en een eventueel compleet ontwerp, kunt u zonder zorgen aan ons overlaten. Het afstemmen van de wensen van de opdrachtgever op het beschikbare budget en de technische (on)mogelijkheden van het gebouw of constructie, vraagt om specifieke technische kennis. Daarnaast is het noodzakelijk de opdrachtgever niet alleen te laten vertellen wat hij of zij wil maar vooral waarom. Iedere nieuwe opdracht beschouwen wij als een uniek project. Zonder het wiel opnieuw te willen uitvinden vangen wij daarom elk project op "nul" aan. Op deze manier dwingen wij onszelf de aanwezige kennis steeds weer te prikkelen om tot de meest passende oplossingen te komen.

dienst afbeelding